Welke vormen van ondersteuning bieden we aan?

Gewijzigd op Mon, 30 May 2022 om 07:54 AM

Introductie

Voor zowel de maatwerk projecten als de standaard oplossingen bieden we diversie manieren van ondersteuning aan.

In dit artikel geven we een overzicht van de verschillende mogelijkheden die we aanbieden en een korte beschrijving van de werking.

Een gedetailleerde beschrijving van de functionaliteiten is terug te vinden in de individuele artikelen per type ondersteuning waar we in detail de werking bespreken.

Ondersteuning voor alle platformen

Voor zowel maatwerk projecten als de standaard oplossingen die we aanbieden voorzien we een aantal vormen van ondersteuning.

Support portaal

Via het support portaal bieden we verschillende functionaliteiten aan:

1. U heeft de mogelijkheid om support aanvragen in te dienen
  2. Na registratie op het portaal met uw e-mail adres heeft u de mogelijkheid om uw support aanvragen te raadplegen en eventueel rechtstreeks te reageren
  3. U beschikt over een kennisbank met artikelen, tips, ... over het gebruik van de software (enkel voor standaard oplossingen)
  4. U beschikt over forums waar u vragen kan plaatsen, vragen van andere gebruikers kunt raadplegen en eventueel reageren op bestaande vragen. Deze forums worden opgevolgd door het ADM-Concept team (enkel voor standaard oplossingen)

Release notes

Ieder platform bevat een onderdeel met de release notes.

De release notes geven u een overzicht van de verbeteringen & nieuwe functionaliteiten die zijn aangebracht aan het platform en dit in een chronologische volgorde.

Teamviewer

Indien er zich een probleem voordoet waarvoor het nodig is om de pc over te nemen van de gebruiker, dan maken we hier gebruik van Teamviewer.

In ieder platform is een shortcut beschikbaar om de Teamviewer client te downloaden.

Een shortcut om de Teamviewer client te downloaden is ook aanwezig op de websites.

Ondersteuning specifiek voor maatwerk projecten

Voor maatwerk projecten voorzien we een aantal bijkomende vormen van ondersteuning.

Backlog

Bij maatwerk projecten is er naast het overzicht van de release notes ook een overzicht van de backlog.

Met de backlog voorzien we een overzicht van alle openstaande functionaliteiten die werden geregistreerd alsook eventuele openstaande bugs die zijn gekend.

Privaat forum

Voor grotere maatwerk projecten voorzien we indien gewenst een privaat forum voor de interne gebruikers.

Dit laat toe aan de gebruikers om vragen, suggesties of problemen te plaatsen waar andere interne gebruikers dit kunnen raadplegen of kunnen reageren.

ADM-Concept volgt deze forums actief op.