WAVEDESK Helpcenter

Pricing bij maatwerk implementaties

Pricing
Bij de implementatie van maatwerk op het WAVEDESK platformen door onze partners is er geen maandelijks abonnement te betalen voor het gebruik van het platform.

De reden hiervan is dat we spreken van 'maatwerk' waarbij bepaalde modules binnen het platform zijn aangepast specifiek aan uw noden. Hiervoor rekenen onze partners een fee aan. Deze fee omvat de nodige licenties om de basismodules te kunnen gebruiken in de maatwerk implementatie.

Er is dus ook geen prijs te betalen per gebruiker die gebruik maakt van de maatwerk implementatie met uitzondering van een kost voor het hosten van het maatwerk op onze servers in ons datacenter.

Hosting

Voor het hosten van het maatwerk rekenen we een vaste prijs aan per maand ongeacht het aantal gebruikers van de maatwerk implementatie.
De kostprijs voor het hosten is afhankelijk van het volume aan data dat u verbruikt op onze servers.

Maatwerk

Wenst u informatie over de mogelijkheid tot het implementeren van maatwerk op de WAVEDESK platformen?
Contacteer vrijblijvend onze partner ADM-Concept die alle mogelijke vormen van aanpassingen en uitbreidingen kan aanbieden.

Logo ADM-Concept
  • Related Articles

  • Is maatwerk mogelijk?

   WAVEDESK ERP Voor WAVEDESK ERP bieden we de mogelijkheid om maatwerk te implementeren. Deze oplossing is vaak gebruikt als basis voor de uitwerking van maatwerk projecten. Als u interesse heeft in een maatwerk implementatie 100% op maat van uw ...
  • Abonnementen

   Alle WAVEDESK platformen werken met een abonnementsformule. Dit met uitzondering van maatwerk implementaties gedaan op 1 van de basisplatformen. Werking abonnementen Voor het platform CREDIT en ARCHITECT hanteren we een all-in prijs per interne ...